Information

O apartmanima

Obitelj Krstačić iznajmljivanjem apartmana bavi se već 20 godina i do sada su ugostili mnogo zadovoljnih gostiju a veliki broj gostiju se vraćaju ponovo u naše apartmane.

Apartmani su smještani u blizini mora a do obližnjih hotela, trgovina i restorana možete stići pješice. Do centra Raba možete lagano prošetati ili se odvesti barkom koja polazi od hotela u neposrednoj blizini.

Prva plaža od apartmana udaljena je tek 100m a na nešto većoj udaljenosti se nalazi i nekoliko pješčanih plažica.

Kako do nas?

Na otok Rab možete doći osobnim automobilom iz tri smjera:

  1. Ako dolazite iz smjera Austrije trebate slijediti putokaze redom prema Postojni, Ilirskoj Bistrici, Rijeci i Senju;
  2. Ako nam dolazite iz smjera Mađarske onda morate voziti autocestom Zagreb-Split u smjeru Splita do Žute Lokve te nakon što izađete s autoceste pratiti smjer Senja;
  3. Na Rab se može doći i iz smjera Italije i to tako da pratite na putokazima Rijeku te zatim Senj i Split.

U slučaju da se odlučite ići vlakom možete doći u Rijeku odakle imate direktnu katamaransku liniju za Rab. Avionom možete doći na 40-ak kilometara od otoka Raba odakle imate brojne autobusne linije. Više o zrakoplovnim linijama pronažite na stranicama Zračne luke Rijeka.

Sa južne strane otoka trajekti na relaciji STINICA ( Jablanac ) – MIŠNJAK. Mjesto Stinica ( Jablanac ) je 105 km udaljeno od Rijeke ili 60 km od autoceste Split-Zagreb. Vožnja trajektom traje 15 minuta, a trajekti voze u periodu od 06,00 sati – 24,00 sata i to voze 8 – 20 puta dnevno, a po potrebi i više ( u sezoni svakih pola sata ).

Više informacija o plovidbi trajekta i cijenama možete pronaći na adresi brodara Rapska plovidba d.d.